Integritet

Din integritet är väldigt viktig för oss. För att skydda din integritet på ett bättre sätt har vi valt att ge dig denna notis som förklarar hur vi handskas med information på nätet och vad du kan välja att göra med den information som vi samlar in och använder. För att du lätt ska kunna hitta denna notis har vi gjort den tillgänglig på vår startsida.

Insamling av personlig information

När du besöker hemsidan kommer ett spårningsskript att lagra IP-adressen som använts vid besöket av hemsidan att lagras tillsammans med datum och tid för besöket. Denna information används endast för att analysera trender, administrera hemsidan, spåra användares tillvägagångssätt på hemsidan och för att samla demografisk information för internt bruk. Viktigast av allt, lagrade IP-adresser hör inte samman med personlig identifierbar information! Din information rörande din IP-adress är säker med oss och kommer aldrig att bli såld eller utlånad till en tredje part.

Ändringar av integritetspolicyn

Innehållet i denna policy kan komma att ändras när som helst efter eget godtycke.

Om du önskar att komma i kontakt med oss kan du skicka ett meddelande när som helst genom att använda: ”Kontaktformulär”.