Plus500 Recension och mitt Omdöme

plus500

Detta är objektiv recension av Plus500.

Ärligt talat var var det väldigt enkelt att testa Plus500:s plattform för CFD-kontrakt. Anledningen till detta är att plattformen är oerhört enkel att jobba med. En annan bra sak för svenska handlare är att plattformen Plus500 finns tillgänglig på svenska.

För att öppna ditt konto med riktiga pengar krävs en minsta insättning på bara 1000 kronor. Mäklaren ger dig automatiskt en hävstång på 1:30.  Plus500 är en plattform för CFD:er, och eftersom det kan vara riskabelt med valutahandel och CFD-kontrakt bör du vara försiktig med dina pengar.

Fördelar
 • Min. insättningen 1000 kr
Nackdelar
 • Ej befintlig kundservice 
 • Ingen MT4 Metatrader
 • Ingen cTrader
 • Ingen VPS Server
 • Dyr
 • Långsam trading platform
 • Dåliga kundrecensioner 
💰 Betyg1 / 5
💰 Min. insättning1000 kronor
💰 Kundtjänst betygUtestående
💰 Plattformens betygUtestående
💰 KontovalutorUSD, EURO
💰 Hävstångseffekt30:1
💰 Språk
💰 Spread EUR/USD
2
💰 MetaTrader-
💰 Min.LotMikro lot
💰 RegleringPlus500 CY LTD reglering: Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14)
Plus500UK Ltd auktoriserat och reglerat av FCA (# 509909)

Hur vi utförde testet med Plus500 

 1. Den tid det tog för att öppna handelsplattformen och börja handla: Det tog oss ungefär 20 minuter från det att vi registrerat ett konto tills vi kunde börja handla. Vi satte in 1500 kronor genom PAYPAL (du kan även använda dig av VISA/MASTERCARD eller SKRILL om du föredrar det). Det hela gick väldigt snabbt och enkelt. Du behöver inte ladda ner någonting till din dator om du inte vill. Du kan använda dig av WEBTRADER PLUS500 och handla via din webbläsare.
 2. Vi testade även deras mobilapp på vår iPhone 5 och den fungerade perfekt!
 3. Vi testade även hur snabbt kundtjänsten fungerade genom att ställa en fråga till dem. Vi fick svar inom 24 timmar (DETTA VAR ETT MYCKET BRA RESULTAT!)
 4. Att handla med valuta gick bra och plattformen var stabil. Vi testade under en eftermiddag på en måndag som oftast är den mest hektiska dagen på grund av att både London och New York är aktiva då (kl 00)!
 5. Vi testade även att göra ett uttag från vårt konto på 100 euro genom PAYPAL och vi fick våra pengar inom 24 timmar utan några problem.

Besök Plus500 

76,4% av retail-investerarkonton förlorar pengar. 

Plus500 demokonto

Det finns två lägen att välja mellan. Det ena läget innebär ett konto där du handlar för riktiga pengar, det andra är ett demokonto. Om du väljer att starta ett demokonto får du tillgång till upp till 500 000,00 kr (i virtuella pengar) och du kan använda demokontot på obestämd tid.

Licenser

2013 kom denna mäklare Plus500 Ltd. med på Londonbörsen. Plus500CY LTD är auktoriserad och reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (Cyperns finansiella tillsynsmyndighet) (Licens nr. 250/14)

Vilka handelsplattformar erbjuder Plus500 

När det gäller tradingplattformen kan du välja mellan tre alternativ:

 1. WebTrader– Du behöver inte ladda ner och installera någonting på din dator, du handlar via din webbläsare.
 2. Plus500 nedladdningsbar handelsprogramvara som kan installeras på din dator
 3. Appar för mobil handel för både iPhone och Android.

Plus500 trading platform

plus500 trading platform
Plus500 trading platform upplevelse

Plus500 Handelsinstrument

Förutom att handla med över 50 olika valutapar kan du också spekulera i prisökningen på de mest populära aktierna och råvarorna som guld, silver och olja. Alla transaktioner görs i form av CFD-kontrakt (Contracts for difference). Detta innebär att du inte köper råvaror direkt utan i form av CFD-kontrakt, det vill säga derivat med vilka du kan tjäna på prisskillnaden, men utan att du rent fysiskt äger värdepapperna i sig.

Sätta in pengar

För närvarande är den minsta första insättningen 1000 kr. Du kan sätta in pengar på ditt handelskonto antingen med kreditkort eller banköverföring. Du kan även använda PayPal och Skrill (MoneyBookers) samt även flera andra metoder. Vi började med att sätta in pengar med vårt VISA-kort, och för vårt test av den här mäklaren prövade vi också att sätta in pengar på kontot med PayPal. I båda fallen skedde överföringen direkt, och pengarna kom in på handelsplattformen i stort sett genast. Efter cirka 25 minuter var vi klara och kunde börja handla på plattformen hos Plus500.

Uttag av pengar

Vi testade att ta ut pengar från Plus500-plattformen och åter igen överföringen hanterades detta utan problem och tog en arbetsdag. Det måste dock påpekas att på grund av strikta regelverk från FCA UK blir du ombedd att verifiera ditt konto innan du kan ta ut pengar. I praktiken innebär detta att du måste lämna in ett skannat ID-kort eller pass för att bevisa din identitet och samt en faktura som bevis för var du bor (du kan använda el- eller telefonräkning eller kontoutdrag där du skymmer beloppen).

Slutsats: Mitt Omdöme & Recension av Plus500 

Plus500 är definitivt inte en bluff. Faktum är att Plus500 är mycket dålig mäklare med hög handelskostnad, dålig kundservice och brist på tekniska analysverktyg.

 

Riskvarning:

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 74,4% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD handel hos den här leverantören.

Betyg-detaljer

Kostnader
1
Handelsplattformar
1
Marknadsval
1
Kundsupport
1
Detta är objektiv recension av Plus500. Ärligt talat var var det väldigt enkelt att testa Plus500:s plattform för CFD-kontrakt. Anledningen till detta är att plattformen är oerhört enkel att jobba med. En annan bra sak för svenska handlare är att plattformen Plus500 finns tillgänglig på...Plus500 Recension och mitt Omdöme